Info lounge

Scangrip

SCANGRIP je vodeći europski proizvođač radnih svjetala za profesionalce koji pružaju najsnažniji i najopsežniji raspon radnog svjetla s najnovijom LED tehnologijom osvjetljenja dostupnom na tržištu.

SCANGRIP je inovacija iz Danske: svi proizvodi su dizajnirani i razvijeni od strane SCANGRIP-a u Danskoj i proizvedeni u vlastitim tvornicama.

SCANGRIP je vrlo prepoznatljiv na tržištu po dizajnu proizvoda, a njihovi proizvodi su poznati po visokoj kvaliteti.

SCANGRIP teži savršenstvu i kontinuirano optimizira i poboljšava svjetla, kapacitet baterije, dizajn i ergonomiju, izdržljivost, jednostavnost i funkcionalnost. Krajnji cilj jest postaviti nove standarde po pitanju kvalitete profesionalne radne rasvjete.

SCANGRIP je osnovan 1906. i proizvodi visokokvalitetne ručne alate za industrijski i automobilski sektor više od 110 godina.

SPECIJALIZIRANA RASVJETA ZA DETAILING I ODABIR BOJE

SCANGRIP je razvio kompletan koncept specializiranih rješenja rasvjete za detailing i industriju boje. Osim toga, jedinstvene značajke radnih svjetala omogućuju vam točno podešavanje boja.

Linija proizvoda SCANGRIP DETAILING obuhvaća sve moguće potrebe za učinkovito i posebno dizajniranim svjetlima, dodacima I stalcima za radionice, bez obzira radi li se o stacionarnom ili fleksibilnom pozicioniranju svjetala.

Linija proizvoda SCANGRIP DETAILING povećava kvalitetu i brzinu rada, te spriječava skupe ponovne popravke. Zbog posebnih karakteristika LED svjetla, proizvodi SCANGRIP DETAILING su savršeni za bojanje, poliranje, čišćenje ili pripremu radnih površina.

Radna svjetla dizajnirana su tako da su otporna na ekstremne uvjete u radionicama i lakirnicama. Dugotrajni akumulator radnih svjetala omogućava dovršetak posla bez prekidanja za punjenje.

Proizvodi SCANGRIP DETAILING imaju funkciju 2 COLOR LIGHT. Ova funkcija omogućava odabir između dvije različite temperature boje, ovisno o vrsti posla koji se obavlja. Uobičajeno, WARM LIGHT (4500K) je korisno za svijetle površine, a COLD LIGHT (6500K) idealno je za površine tamne boje.

RADNA SVJETLA VISOKE UČINKOVITOSTI

Radno svjetlo budućnosti

Sofisticirana SCANGRIP radna svjetla su neusporediva s drugim sličnim proizvodima. Izrađena su za prave profesionalce koji imaju potrebu za  najboljim alatom prilikom obavljanja svoga posla. Linija proizvoda SCANGRIP nudi sve vrste radnih svjetala s vrhunskom kvalitetom svakog pojedinačnog proizvoda. To su radna svjetla izrađena za dugotrajnu i dugogodišnju upotrebu.

SCANGRIP pomoću najnovijih tehnologija kontinuirano pomiče granice mogućnosti LED rasvjete i tehnologije baterija, stvarajući nova najmodernija radna svjetla.

Oduvijek postižemo dodatnu jačinu svjetla, dodatno vrijeme rada, što u konačnosti daje tu razliku koja je potrebna za najbolje radno svjetlo koje možete dobiti. Jamčimo Vam isporuku vrhunskih proizvoda za postizanje najboljih rezultata.

Ekstremna izdržljivost i funkcionalni dizajn

Osobitu pažnju posvećujemo dizajniranju naših proizvoda oslanjajući se na naše osjećaje. Ovo zajedno sa željom za stalnim poboljšanjem i inovativnošću stvara preduvjete za nova dostignuća.

Želimo Vam ponuditi najbolji mogući radni alat.

SCANGRIP radna svjetla su izuzetno izdržljiva i izrađena su za dugotrajnu upotrebu. Cjelokupna linija proizvoda je čvrsta, izdržljiva i prilagođena uvjetima zahtjevnog radnog okruženja uključujući vlagu, prašinu i sl. Naša svjetla imaju visoku IP zaštitu kako bi bila otporna i na vanjsku upotrebu u svim vremenskim uvjetima.

Produženo jamstvo

Svaka radna svjetiljka SCANGRIP proizvodi se u našim vlastitim tvornicama i podliježe strogim kontrolama kvalitete. Naša svjetla udovoljavaju najvišim standardima kvalitete i izrađena su za dugotrajnu upotrebu. Sva SCANGRIP radna svjetla dolaze s trogodišnjim jamstvom.

Detailing Star d.o.o. je distributer SCANGRIP za Hrvatsku.