Proizvođači automobila

Kao dobavljač za vrhunske proizvođače automobila kao što su Mercedes-Benz, BMW, VW ili Audi pridržavamo se najviših standarda kvalitete i zaštite okoliša. Osim automobilskih tvornica, naši proizvodi su sa velikim zadovoljstvom korišteni u bezbrojnim objektima i zastupstvima više od 40 godina.

Mercedes
McLaren
Jaguar
BMW
Audi

Poduzeća specijalizirana za pripremu automobila. Detailing firme.

Kao tržišni lider u sferi profesionalne pripreme automobila dobavljač smo za najveća poduzeća u industriji pripreme i održavanja vozila koji imaju i do 700 zaposlenih koji osiguravaju vrhunsku pretprodajnu pripremu novih automobila te  poboljšavaju stanje rabljenih. Naši obučeni vrhunski stručnjaci za terensku uslugu prenose iskustvo i znanje visoko specijaliziranim pružateljima usluga i regionalnim poduzećima u području pripreme i njege vozila, te broj klijenata u našoj bazi prelazi 2.000. U Njemačkoj se svake godine s Koch-Chemie proizvodima priprema više od 3 milijuna automobila.

Sustavi za pranje

Vlasnici sustava autopraonica su jako zadovoljni vrhunskom kvalitetom koja nikad prije nije viđena! Zahvaljujući savršenim rezultatima nakon sušenja, izvrsnom sjaju i stručnim savjetima za korištenje tehničke vode sve više vlasnika autopraonica preferira proizvode tvrtke Koch-Chemie. Tijekom 2015. Koch–Chemie proizvodima oprano je i obrađeno više od 40 milijuna vozila.

Industrija

Poznate industrijske tvrtke i pružatelji usluga u sektoru čišćenja zgrada desetljećima su se oslanjali na našu izvrsnu kvalitetu proizvoda i usluga. Naši proizvodi su visoko koncentrirani i s našim sustavima doziranja omogućuju visoko ekonomične rezultate i uvijek zadovoljavaju najnovije ekološke smjernice.