O Nama

Od radionice do premium brenda Koch Chemie

Godine 1968. Hans Koch je počeo razvijati vlastite formulacije za poliranje u svojoj radionici. U to vrijeme bio je nezadovoljan lošom kvalitetom proizvoda za njegu vozila. Kao kvalificirani stolar imao je posebnu strast za savršenim površinama i veliku ljubav prema detaljima. Proizvodi koje je stvorio bili su takve izvrsne kvalitete da su ih entuzijastično prihvatili stručnjaci – industrijski kupci. Tijekom sljedećih godina tvrtka je narasla i postavila nove standarde na tržištu s inovativnim konceptima na području kemikalija za pranje automobila, detailinga vozila i čišćenju podova u industriji i radionicama.

Savršenstvo i strast za detaljima

Kroz stalni razvoj i desetljeća istraživanja, razvoja i proizvodnje, obiteljska tvrtka danas je vodeći dobavljač proizvoda za čišćenje i njegu za cjelokupni automobilski sektor. Koch Chemie opskrbljuje preko 50 zemalja širom svijeta.

Poznati proizvođači automobila kao što su Mercedes-Benz, BMW i VW, kao i nezavisni instituti, testirali su proizvode i odobrili ih za globalnu primjenu. Visoka kvaliteta proizvoda dokazana je u svakodnevnoj praktičnoj upotrebi u bezbrojnim sustavima pranja, tvornicama automobila, auto salonima, industrijskim tvrtkama i najvećim tvrtkama za pripremu i njegu vozila.

Detailing Star d.o.o. je službeni distributer za Hrvatsku njemačke firme Koch Chemie, vodećeg europskog proizvođača sredstava za pranje, njegu i održavanje automobila.

Pratite nas na  Twitter i Facebook

logo detailing