Evolucija u poliranju

Novi Polirni Sistem

 

Razvoj novih boja otpornih na ogrebotine koje koriste proizvođači automobila suočavaju nas sa novim izazovima u smislu onoga što sistem za poliranje treba biti. Povećana upotreba orbitalnih mašina za poliranje kao što je Rupes Big Foot također je doprinijela evoluciji našeg sustava za poliranje. Cilj razvoja je bio povećati razinu rezanja za sve naše paste za poliranje uz istodobno održavanje visoke razine sjaja. Nakon duge faze istraživanja i testiranja, naš tim iz R & D-a je impresivno postigao taj cilj. Ovdje možete detaljno pročitati kako razvojni proces funkcionira.

Paste  i spužve za poliranje – kompletan sistem

Kako bi se postigao idealan rezultat poliranja, nije dovoljno odabrati odličnu pastu za poliranje. Osim odabira mašine za poliranje i iskustva, kvaliteta spužve za poliranje jednako je važna. U suradnji s proizvođačem spužva za poliranje napravili smo vrlo kvalitetne spužve koje odgovaraju svakoj novoj pasti za poliranje. Naš novi partner odrađuje sve proizvodne korake od razvoja kemikalija, formiranja do pakiranja – sve je proizvedeno u Njemačkoj. S novim sustavom, optimalni rezultati mogu se postići još brže u dvostupanjskom procesu.

Smanjili smo visinu jastučića na 23 mm, što rezultira smanjenjem torzijskih sila, poboljšanim rukovanjem i maksimalnom stabilnošću tijekom procesa poliranja. Jedinstveni pjenasti materijal proizveden je posebno za nas te ima posebnu gustoću, koja osigurava dugotrajnu otpornost na kompresiju, te tako spužve za poliranje zadržavaju svoj oblik dulje vrijeme. Optimalna mrežasta struktura i broj stanica pridonose poboljšanju abrazivnosti i izvrsnim higijenskim čimbenicima. Zahvaljujući prilagođenom rubu, spužve su dobile veću fleksibilnost kako bi bilo lakše obrađivati neravne površine. Spužve imaju gornji sloj u boji koja je usklađena sa bojom naljepnice na pastama za poliranje i time korisniku pruža još veću pouzdanost procesa. Jedinstveno pakiranje jastučića, koje ga čuva od prašine isto je usklađeno s bojama i osigurava pravi izbor.