Prikazuje se svih 5 rezultata

Show sidebar
Zarvoriti

Dirt eraser, pack of 5

35.00kn
Specijalna abrazivna spužva za uklanjanje osušenih mrlja i drugih vrsta kontaminanata, kao što su tragovi od gume, mrlje od tinte, čaj i kava, masne mrlje, žvakaće gume, smola, itd.
Područja uporabe
Tvrde površine. Oprez kod obojenih površina!
Preporuke za uporabu
Prije uporabe navlažite gumicu za prljavštinu! Nakon korištenja jednostavno isperite i ponovno ih upotrijebite.
Upozorenje:
Uvijek prvo ispitajte osjetljive površine na neupadljivom dijelu, posebno kod obojenih površina (mat) i koža (promjena boje). Nikada ne koristite zajedno sa sredstvima za čišćenje. U slučaju teške nečistoće često mjenjajte spužvu. Ne dovodite u kontakt s hranom. Nije prikladno za njegu tijela. Čuvati izvan dohvata djece.
Zarvoriti

Disk za uklanjanje vinila promjera 87 mm

95.00kn
Disk za uklanjanje folija, naljepnica i sl. s lakiranih površina, stakla i metala - nastavak za bušilicu. Možete upotrijebiti Orange Power (Op), Eulex (Eu) ili Eulex M (Eum) za potpuno uklanjanje ostataka ljepila. Nastavak za bušilicu kupuje se zasebno.

Mjerni vrč 2L

65.00kn
Praktični mjerni vrč sa skalom (mjerne jedinice - 20 ml) za doziranje i pred razrjeđivanje koncentrata sredstava za čišćenje i drugih tvari. Zapremina: 2 litre.
Zarvoriti

Strugač stakla metalni s ručkom

95.00kn
Čvrst i udoban strugač stakla sa sigurnosnom kapicom za brzo uklanjanje naljepnica na staklenim pločama, prozorima i sl. Ostaci ljepila mogu se zatim ukloniti bez previše napora s Orange Power (Op), Eulex (Eu) ili Eulex M (Eum).
Zarvoriti

Tap for 10 and 30l cans

48.00kn
Lijevak
Lijevak za precizno, sigurno i ekonomično izlijevanje tekućina iz plastičnih kanistera.