Prikazuje se svih 8 rezultata

Show sidebar

Chamois leather 57 x 39cm

129.00kn
Visokokvalitetna krpa izrađena od prave kože s visokom apsorpcijom za brzo i učinkovito brisanje stakla, plastike i lakiranih površina nakon pranja automobila.
Zarvoriti

KOCH-CHEMIE PROFI-MICROFASERTUCH BLAU, 40 x 40 cm

55.00kn
Profesionalna krpa od mikrofibre plava, bez rubova, ultrazvučno rezana
Naša krpa od mikrofibre s dvije različito strukturirane strane neosporno je lider u svojoj kategoriji. Prilikom ultrazvučnog rezanja, vlakna na rubovima saviju se milijuni puta, tako da krpa zadržava svoj izgled čak i nakon 50 pranja. Nenadmašeno mekana i izrađena bez korištenja silikona Profi-krpa jamči da nakon brisanja na lakiranim i sjajnim površinama neće ostati mrlja, tragova i mikro ogrebotina. Iz istog razloga, izvrsna je pripremu/obradu zaštitnog nano premaza 1K-Nano (1K).
Zarvoriti

Microfibre cleaning mitt

85.00kn
Rukavice za čišćenje presvlaka, tekstila i krovnih obloga u unutrašnjosti vozila. Velika sposobnost upijanja nečistoće jamči temeljito i pažljivo čišćenje (bez oštećenja vlakana).
Zarvoriti

Microfibre polishing pad (130x20mm)

75.00kn
Jastučić za poliranje od mikrovlakana
Jastučić za poliranje od mikrovlakana (bez silikonskih ulja) za čišćenje i aktiviranje staklenih površina pomoću mlijeka za čišćenje (sastojak 1) prije korištenja Nano-Glasversiegelung (sastojak 2).
Zarvoriti

Microfibre terrycloth, blue 40×40

18.00kn
Visoko kvalitetna krpa od mikrovlakana sa rubom. Izvrstna za poslove vezane za profesionalnu njegu vozila.

Rukavice od lateksa bez pudera 100kom (M, L, XL)

65.00kn
Tanke rukavice od prirodne gume (lateks) kategorije: CE- KAT 1. Pakiranje: 100 komada.
Zarvoriti

Set rukavica od mikrofibre Oktopus, 3 kom

219.00kn
Posebne dvostrane rukavice za čišćenje. S jedne strane, koristi se "Koi" tkanina, a s druge tkanina od mikrovlakana s visokom sposobnošću upijanja prljavštine i vlage. Idealno rješenje za čišćenje putničkog prostora i završnu obradu automobila prije predaje klijentu. Dugačka mikrovlakana omogućuju pristup teško dostupnim mjestima (na primjer, između armaturne ploče i vjetrobranskog stakla).
Zarvoriti

Tkanina za poliranje Nowolin, 500 kom 29 x 38 cm

485.00kn
Tekstilne tkanine otporne na trganje izrađene od prirodnih viskoznih vlakana. Nowolin je upijač i otporan na otapala. Za jednostavnu uporabu i uštedu osigurana je perforacija u mjestu odkidanja. 500 listova. 70 g / m²