Prikazuje se svih 8 rezultata

Show sidebar
-21%
Zarvoriti

Feinschleifpaste F5.01 1 L

178.00kn
Sitno zrnata pasta za poliranje bez silikonskog ulja
«Pametno» sredstvo za strojno poliranje najnovije generacije s unikatnim svojstvom aluminijskog oksida. «Inteligentna» zrna osiguravaju vrlo brzo i potpuno uklanjanje ogrebotina nastalih od korištenja automatskih autopraonica i drugih tragova korištenja te daje laku dugotrajan duboki sjaj.

Fine Cut F6.01 ( 250ml, 1L )

110.00kn250.00kn
Pasta za fino poliranje, bez silikona i ulja
«Pametno» sredstvo za strojno poliranje najnovije generacije s unikatnim svojstvom aluminijskog oksida. «Inteligentna» zrna osiguravaju vrlo brzo i potpuno uklanjanje ogrebotina nastalih od korištenja automatskih autopraonica i drugih tragova korištenja te daje laku dugotrajan duboki sjaj. Tragovi koji su ostali nakon korištenja sredstava za poliranje sa granulacijom 2.500 se uklanjaju lako i bez napora. Zbog toga je Fine Cut F6.01 idealno sredstvo za poliranje srednje ili jako oštećenih lakiranih površina. Također savršeno odgovara za poliranje lakova otpornih na ogrebotine. Odobreno od strane Daimler-a.
-21%
Zarvoriti

Heavy Cut H8.02 1 L

298.00kn
Pasta za grubo poliranje bez silikonskog ulja
Inovativna pasta za brzo strojno poliranje teško oštećenog laka, uklanjanje dubokih ogrebotina i učinkovito odstranjivanje  zamagljenih tragova sa granulacijom 1.500. Zbog izrazito homogenog abrazivnog zrna Heavy Cut 8.02 postiže iznimno visoku kvalitetu poliranja s izvrsnom razinom sjaja.

Heavy Cut H9.01 ( 250ml, 1L )

95.00kn355.00kn
Sredstvo za grubo poliranje bez silikonskih ulja
Inovativna pasta za brzo strojno poliranje teško oštećenog laka, uklanjanje dubokih ogrebotina i učinkovito odstranjivanje zamagljenih tragova sa granulacijom 1.200. Zbog izrazito homogenog abrazivnog zrna Heavy Cut 9.01 postiže iznimno visoku kvalitetu poliranja s izvrsnom razinom sjaja. Pogodno za dugotrajno poliranje, bez lijepljivosti i bez puno prašine. Idealno za sve vrste lakova (i mekani i otporne na ogrebotine). Odobreno od strane Daimler-a.

Hochglanz-Antihologramm-Politur M2.01 1 L

223.00kn
Mikro zrnata pasta za poliranje bez silikonskog ulja
Hochglanz-Antihologramm-Politur je pasta za poliranje nove generacije za trajno uklanjanje sitnih ogrebotina, «holograma», «veo» tragova od prethodnog poliranja sa granulacijom do 3.000 na svim vrstama lakova (uključujući otporne na ogrebotine).
Zarvoriti

Lack-Polish grün P1.01 1 L

95.00kn
Pasta za završno poliranje
Lack-Polish grün štiti, održava i oplemenjuje nove i već polirane lakove. Završna obrada površine korištenjem Lack-Polish grün paste jamči savršeni duboki sjaj i glatku površinu. Obrađene lakirane površine biti će zaštićene od štetnih utjecaja okoliša duži period. Lack- Polish grün pasta je vrlo jednostavna za korištenje, štedi vrijeme te je pogodna za sve vrste lakova. Odobreno od strane Daimler-a. Stupanj brušenja: 1,0 Razina sjaj: 9,5

Micro Cut M3.02 ( 250ml, 1L )

115.00kn298.00kn
Mikro zrnata pasta za poliranje bez silikonskog ulja
Micro Cut M3.02  je pasta za poliranje najnovije generacije za trajno uklanjanje sitnih ogrebotina, «holograma», «veo» tragova od prethodnog poliranja sa granulacijom do 3.000 na svim vrstama lakova (uključujući otporne na ogrebotine). Zahvaljujuće korištenju visoko specijaliziranih i izuzetno homogenih abrazivnih materijala nakon poliranja se stvara briljantan i trajan sjaj čak i na tamnim i sličnim osjetljivim nijansama boje laka,  besprijekoran i u ekstremnim uvjetima osvjetljenja. «Hologrami» i sitne ogrebotine trajno se uklanjaju mehaničkim putem, a ne, što je česti slučaj, ostaju samo prekriveni. Pasta Micro Cut M3.02  je izuzetno ekonomična, lagana za poliranje i lako se uklanja bez tragova. Odobreno od strane Daimler-a.
Zarvoriti

Schleifpaste H7.01 1 L

223.00kn
Pasta za grubo poliranje, bez silikonskog ulja
Schleifpaste je vrlo abrazivna pasta za brzo strojno poliranje vrlo oštećenih lakova, uklanjanje dubokih ogrebotina i učinkovito odstranjivanje zamagljenih tragova sa granulacijom  P2.000.