Prikazuje se svih 5 rezultata

Show sidebar
Zarvoriti

Cockpit Super Pflege 1 L

100.00kn
Sredstvo za njegu i održavanje unutarnjih plastičnih površina automobila, daje sjaj.
Kokpit-Super-Pflege je sredstvo za njegu i održavanje unutarnjih plastičnih dijelova interijera automobila sa svojstvima čišćenja. Pruža dugotrajnu zaštitu od prljavštine i UV zračenja i ima svježi miris.
New
Zarvoriti

Gummifix 10L

483.00kn
Njega unutrašnjih gumenih površina i plastike sa neklizajućim učinkom
Proizvod za njegu bez masnoće i silikonskih ulja namijenjen za uporabu na gumenim tepisima, plastičnim podnim površinama i ostalim područjima u automobilu i komercijalnim vozilima koji zahtijevaju otpornost na klizanje. Vraća izvorni izgled, te čini da površina izgleda kao nova.
Zarvoriti

KOCH-CHEMIE Top Star 1 L

117.00kn
Sredstvo za njegu unutarnje plastike, daje svilenkasti mat sjaj
Emulzija vrhunske njege za dubinsko čišćenje i osvježavanje plastičnih i gumenih dijelova kao što su konzole, unutarnje obloge, brtve i sl. Top Star stvara dugotrajan, svilenkasti prirodni mat sjaj koji dugotrajno štiti površinu od prljavštine i UV zračenja.
Zarvoriti

Leather Star 1 L

102.00kn
Sredstvo za intenzivnu njegu kože
Sredstvo Premium klase za njegu i zaštitu kože koje joj pridaje prirodni svilenkasto-mat sjaj. Pogodno je za obnovu i zaštitu  glatke, brušene i perforirane kože na sjedalima automobila, kaučima i sl.
HotNew
Zarvoriti

Quick & Shine 1L

85.00kn
Univerzalni sprej za završnu obradu
Univerzalno sredstvo za uporabu na svim glatkim i obojenim površinama  (lak vozila, lakirano drvo, staklo, plastični dijelovi, kabine, polirani i lakirani namještaj, glazbeni instrumenti, površine od nehrđajućeg čelika i sl.). Čisti, njeguje i štiti u jednom koraku. Otisci prstiju i površinska nečistoća uklanjaju se brzo i jednostavno. Tretirane površine dobivaju briljantan sjaj, visoku glatkoću i dobra hidrofobna svojstva. Quick Finish se brzo nanosi i ne ostavlja tragove te ga je zbog toga lako koristiti. Ranije nanesena sredstva za poliranje i voskovi ostaju neoštećeni. Posebno je pogodan za brzu završnu obradu izložene robe u salonima ili na sajmovima, kao i za brzu pretprodajnu pripremu vozila. Odobreno od strane Daimler-a.