Prikazujemo 1–12 od 16 rezultata

Show sidebar
Zarvoriti

Allround Surface Cleaner ( 500ml, 10L )

59.00kn611.00kn
Višenamjenski čistač površina
Specijalizirani čistač površina za automobil, dom i radno mjesto, odmah spreman za upotrebu. Brzo i temeljito čisti masnoću, otiske prstiju, prašinu i sve ostale oblike prljavštine. Odlično čisti glatke površine, uključujući nepolarne materijale kao što je plastika. Također je optimalan za čišćenje otvora za ventilaciju, tkanina i drugih površina sa pomoću pištolja za čišćenje (kao što je Cyclone, br. 999021) jer ne ostavlja za sobom tragove i kemijske ostatke. Ima ugodan miris.
Zarvoriti

Cockpit Super Pflege 1 L

100.00kn
Sredstvo za njegu i održavanje unutarnjih plastičnih površina automobila, daje sjaj.
Kokpit-Super-Pflege je sredstvo za njegu i održavanje unutarnjih plastičnih dijelova interijera automobila sa svojstvima čišćenja. Pruža dugotrajnu zaštitu od prljavštine i UV zračenja i ima svježi miris.
Zarvoriti

Fleckenwasser 1 L

77.00kn
Odstranjivač mrlja i voska
Organsko otapalo za uklanjanje masnih i organskih ostataka od kozmetike, ulja, tinta, boja, parafinskog voska, smola i sl. sa svih površina otpornih na otapala kao što su staklo, lak, keramika, metal, tekstil. Ne sadrži halogenirane ugljikovodike.

Fresh Up 1 L

80.00kn
Sredstvo za uklanjanje mirisa
Posebni proizvod za raspršivanje koji služi za uklanjanje neugodnih mirisa u vozilima, kamp kućicama, brodovima, kupaonicama, stambenim, poslovnim i industrijskim prostorima.
Zarvoriti

Green Star ( 1 L, 11Kg )

50.00kn310.00kn
Univerzalno sredstvo za čišćenje
Visoko koncentrirani, alkalni univerzalni čistač bez fosfata i otapala. Zbog velike sposobnosti čišćenja i odmašćivanja, proizvod se može univerzalno  koristiti za čišćenje podova u radionicama, industrijskim prostorima, za unutarnje i vanjsko čišćenje automobila i kamiona, kao i za čišćenje motora.
-38%
Zarvoriti

Gummifix 10L

298.00kn
Njega unutrašnjih gumenih površina i plastike sa neklizajućim učinkom
Proizvod za njegu bez masnoće i silikonskih ulja namijenjen za uporabu na gumenim tepisima, plastičnim podnim površinama i ostalim područjima u automobilu i komercijalnim vozilima koji zahtijevaju otpornost na klizanje. Vraća izvorni izgled, te čini da površina izgleda kao nova.
Zarvoriti

KC-Refresher

5,570.00kn
KC osvježivač  je dio inovativnog sustava za uklanjanje trajnih loših mirisa bez ozona. Vrućim raspršivanjem KC tekućine, uređaj stvara paru u unutrašnjosti vozila, čije su kapljice tako male da lebde u zraku i brzo se raspoređuju u unutrašnjosti auta te stvaraju gustu maglu. Ova magla prodire u najteže dostupna mjesta unutrašnjosti auta, posebno u ventilacijski sustav i isparivač klima uređaja, čime se trajno uklanjaju čak i najteži mirisi. Postupak traje samo 20 minuta. Može se koristiti i na drugim područjima i mjestima kao što su zgrade. Zbog kombinacija aktivnih sastojaka i vrućeg zamagljivanja, proizvod nije osjetljiv na promjene temperature ili vlažnosti. Vozilo se može ponovno koristiti ubrzo nakon postupka uništavanja loših mirisa.
Zarvoriti

KC-Refresher Fluid 1L

995.00kn
Tekućina za raspršivanje za uklanjanje loših mirisa Tekućina za vruće raspršivanje u KC-osvježivaču. Inovativna kombinacija aktivnih tvari bez uporabe ozona omogućuje vam da odmah i trajno uklonite neugodne mirise. Zbog raspršivanja tekućina se lako raspoređuje u unutrašnjosti, čime se postiže optimalan rezultat čak i na teško dostupnim mjestima.

KOCH-CHEMIE Top Star 1 L

117.00kn
Sredstvo za njegu unutarnje plastike, daje svilenkasti mat sjaj
Emulzija vrhunske njege za dubinsko čišćenje i osvježavanje plastičnih i gumenih dijelova kao što su konzole, unutarnje obloge, brtve i sl. Top Star stvara dugotrajan, svilenkasti prirodni mat sjaj koji dugotrajno štiti površinu od prljavštine i UV zračenja.
HotNew
Dezinficijens
Zarvoriti

Koch-Chemie Disinfection ( 1 L, 10L )

75.00kn680.00kn
Dezinficijens za ruke i površine Koch-Chemie dezinficijens koristi se za dezinfekciju i ubijanje patogenih klica, bakterija i virusa s kože i površina otpornih na alkohol.  Temelji se na recepturi koju preporučuje Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) i preporučuje se za higijenu i zdravstvenu zaštitu.

Leather Star 1 L

102.00kn
Sredstvo za intenzivnu njegu kože
Sredstvo Premium klase za njegu i zaštitu kože koje joj pridaje prirodni svilenkasto-mat sjaj. Pogodno je za obnovu i zaštitu  glatke, brušene i perforirane kože na sjedalima automobila, kaučima i sl.

Mehrzweckreiniger – Višenamjenski čistač 11Kg

490.00kn
Čišćenje interijera i specijalno sredstvo za čišćenje Vrlo učinkovit, alkalni čistač za automobile, industrijsko čišćenje i čišćenje zgrada. Temeljito i dubinski uklanja mrlje od ulja, masti, tinte, čađi, nikotina i uobičajene nečistoće nastale kontaminacijom tjekom vožnje. Za plastiku, tekstil, obloge, strojeve itd. Mehrzweckreiniger ima izvrsne sposobnosti otapanja i vezivanja nečistoća. Ostavlja ugodan miris na obrađenim površinama. Odobreno od strane Daimler-a.