Prikazuje se svih 3 rezultata

Show sidebar
Zarvoriti

Green Star ( 1 L, 11Kg )

50.00kn310.00kn
Univerzalno sredstvo za čišćenje
Visoko koncentrirani, alkalni univerzalni čistač bez fosfata i otapala. Zbog velike sposobnosti čišćenja i odmašćivanja, proizvod se može univerzalno  koristiti za čišćenje podova u radionicama, industrijskim prostorima, za unutarnje i vanjsko čišćenje automobila i kamiona, kao i za čišćenje motora.

Green Star schaumarm 11Kg

345.00kn
Univerzalno sredstvo za čišćenje sa smanjenim pjenjenjem
Visoko koncentrirani, alkalni univerzalni čistač bez fosfata i otapala sa smanjenom količinom pjenjenja. Zbog velike sposobnosti čišćenja i odmašćivanja, proizvod se može univerzalno  koristiti za čišćenje podova u radionicama, industrijskim prostorima, za unutarnje i vanjsko čišćenje automobila i kamiona, kao i za čišćenje motora. Posebni inhibitori korozije osiguravaju visoku kompatibilnost materijala s osjetljivim komponentama kao što su npr. anodizirani aluminij.
Zarvoriti

Motorplast 5L

410.00kn
Posebni konzervator motora
Vodootporni konzervans s prirodnim sjajem i ugodnim mirisom namijenjen za uporabu na motorima, dijelovima kućišta, gumenim crijevima i pogonskim jedinicama automobila, komercijalnih vozila, i sl. Obrađeni dijelovi ponovno vraćaju svoj izvorni izgled, te izgledaju kao novi. Zbog potpunog sušenja (ne izlazi ljepljivi film) spriječava lijepljenje nove prljavštine, te pruža zaštitu od korozije i vanjskih utjecaja pomoću formiranog trajno elastičnog zaštitnog filma. Pogodan za upotrebu na suhim i vlažnim površinama. Otporan na temperaturu do 250 ° C. Odobreno od strane Daimler-a.