Prikazuje se svih 10 rezultata

Show sidebar
Zarvoriti

AllroundQuickShine 500ml

86.00kn
Višenamjensko sredstvo koje čisti, održava i čuva sve glatke i obojane površine (boje, staklo, plastiku, namještaj itd.). Idealan je za njegu interijera i za naknadnu obradu laka i staklenih površina nakon pranja, kao i za brzu završnu obradu. Ostavlja čistu i sjajnu površinu u samo jednom koraku. Ne oštećuje ranije primijenjene sealante ili voskove.
Preporuke za uporabu
Raspršite ekonomično i ravnomjerno na površinu koju ćete tretirati i očistite čistom krpom.
Posebne značajke
Izvrsna završna obrada Čišćenje i konzervacija
Zarvoriti

Insect&DirtRemover 750ml

70.00kn
Uklanja čak i najtvrdokornije ostatke od mrtvih insekata, ulja i drugih nečistoća iz okoline s eksterijera vozila i motornog prostora. Visokokvalitetni inovativni sastojci prodiru u prljavštinu i omogućuju brzo, temeljito i pažljivo čišćenje.
Preporuke za uporabu
Poprskajte prljave dijelove (ako je vozilo vruće, prvo isperite). Ostaviti da reagira 1 - 3 minute. Po potrebi završiti s jastučićem za pranje. Temeljito isperite i zatim operite vozilo s NanoMagicShampooom.
Posebne značajke
Brzo djeluje Dugotrajno Savršena čistoća
HotNew
Dezinficijens
Zarvoriti

Koch-Chemie Disinfection ( 1 L, 10L )

75.00kn680.00kn
Dezinficijens za ruke i površine Koch-Chemie dezinficijens koristi se za dezinfekciju i ubijanje patogenih klica, bakterija i virusa s kože i površina otpornih na alkohol.  Temelji se na recepturi koju preporučuje Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) i preporučuje se za higijenu i zdravstvenu zaštitu.
Zarvoriti

MultiInteriorCleaner 750ml

70.00kn
Temeljito i nježno uklanja tešku prljavštinu s tapeciranih sjedala, platnenih navlaka, obloga krova, podova, plastičnih obloga, itd. Prljavština se uklanja dubnski ostavlajući svježi miris u unutrašnjosti vozila.
Zarvoriti

NanoMagicPlastCare 500 ml

99.00kn
Održava i štiti sve vanjske plastične dijelove (obloge, gumu, itd.). Obrađeni dijelovi ponovno dobivaju svoj izvorni izgled, izgledaju kao novi i zaštićeni su od štetnih utjecaja okoline. Vrhunski proizvod za profesionalnu njegu vozila s nenadmašnom izdržljivošću.
Zarvoriti

NanoMagicShampoo 750 ml

78.00kn
Nenadmašan šampon visoke tehnologije za temeljito čišćenje, sjaj i dugotrajnu zaštitu u jednom koraku. Sačuvani su prethodno primijenjeni voskovi i premazi. Jedinstvena kombinacija komponenti za njegu formira dugotrajan nano-sloj otporan na prljavštinu i vodu.
Zarvoriti

ProtectLeatherCare 500 ml

95.00kn
Visoko kvalitetna emulzija za njegu svih dijelova kože. Daje koži mekoću, obnavlja njenu boju i stvara ugodan miris. Pruža potrebnu njegu za sve vrste kože i daje ugodnu mekoću na dodir.
Zarvoriti

ReactiveWheelCleaner 750 ml

128.00kn
Reaktivni, bezkiselinski čistač naplataka s indikatorom učinkovitosti (crveni indikator) i sjajnim aditivima za temeljito i pažljivo čišćenje visokokvalitetnih naplataka. Učinkovite „ zamke za prljavštinu“ raspršuju se i rastapaju tvrdokornu prljavštinu. S efketom sjaja i hidrofobnosti.
Zarvoriti

RefreshCockpitCare 500 ml

78.00kn
Čisti, održava i čuva sve plastične površine u unutrašnjosti vozila. Pruža dugotrajan novi izgled i štiti od nove prljavštine. Štiti od UV zračenja i stvara ugodan miris.
Zarvoriti

SpeedGlassCleaner 750 ml

65.00kn
Visokokvalitetno sredstvo za čišćenje stakla spremno za uporabu na svim glatkim površinama vozila, zgrada i sl. Bez napora uklanja najtvrdokornije prljavštine, uključujući ulje, masnoću, insekte i slično. Brzo čisti i ostavlja površinu bez mrlja, a zahvaljujući aditivima za sjaj i glatkoćupoboljšava učinak krpe za čišćenje. Sa svježim mirisom.