Prikazuje se svih 3 rezultata

Show sidebar

Fresh Up 1 L

80.00kn
Sredstvo za uklanjanje mirisa
Posebni proizvod za raspršivanje koji služi za uklanjanje neugodnih mirisa u vozilima, kamp kućicama, brodovima, kupaonicama, stambenim, poslovnim i industrijskim prostorima.
Zarvoriti

KC-Refresher

5,570.00kn
KC osvježivač  je dio inovativnog sustava za uklanjanje trajnih loših mirisa bez ozona. Vrućim raspršivanjem KC tekućine, uređaj stvara paru u unutrašnjosti vozila, čije su kapljice tako male da lebde u zraku i brzo se raspoređuju u unutrašnjosti auta te stvaraju gustu maglu. Ova magla prodire u najteže dostupna mjesta unutrašnjosti auta, posebno u ventilacijski sustav i isparivač klima uređaja, čime se trajno uklanjaju čak i najteži mirisi. Postupak traje samo 20 minuta. Može se koristiti i na drugim područjima i mjestima kao što su zgrade. Zbog kombinacija aktivnih sastojaka i vrućeg zamagljivanja, proizvod nije osjetljiv na promjene temperature ili vlažnosti. Vozilo se može ponovno koristiti ubrzo nakon postupka uništavanja loših mirisa.
Zarvoriti

KC-Refresher Fluid 1L

995.00kn
Tekućina za raspršivanje za uklanjanje loših mirisa Tekućina za vruće raspršivanje u KC-osvježivaču. Inovativna kombinacija aktivnih tvari bez uporabe ozona omogućuje vam da odmah i trajno uklonite neugodne mirise. Zbog raspršivanja tekućina se lako raspoređuje u unutrašnjosti, čime se postiže optimalan rezultat čak i na teško dostupnim mjestima.