Prikazuje se svih 3 rezultata

Show sidebar
-30%
Zarvoriti

Copo Star BMP-G 10Kg

250.00kn
Sredstvo za čišćenje podova i industrijskih objekata "G"
Slabo pjenjenje, visoko koncentrirano, bez NTA, fosfata i otapala, snažno alkalno sredstvo za čišćenje i uklanjanje najupornijih prljavština kao što suulja, masti,prljavština iz okoliša, grafitna prašina, gumena pulpa itd. Zbog svoje izvanredne sposobnosti uklanjanja prljavštine je idealno za čišćenje podova radionica, industrijskih podova, motora i gospodarskih vozila (šasije i cerade) kao i za uklanjanje zaštitnih premaza na bazi kopolimera.
Zarvoriti

Green Star ( 1 L, 11Kg )

50.00kn310.00kn
Univerzalno sredstvo za čišćenje
Visoko koncentrirani, alkalni univerzalni čistač bez fosfata i otapala. Zbog velike sposobnosti čišćenja i odmašćivanja, proizvod se može univerzalno  koristiti za čišćenje podova u radionicama, industrijskim prostorima, za unutarnje i vanjsko čišćenje automobila i kamiona, kao i za čišćenje motora.

Mehrzweckreiniger – Višenamjenski čistač 11Kg

490.00kn
Čišćenje interijera i specijalno sredstvo za čišćenje Vrlo učinkovit, alkalni čistač za automobile, industrijsko čišćenje i čišćenje zgrada. Temeljito i dubinski uklanja mrlje od ulja, masti, tinte, čađi, nikotina i uobičajene nečistoće nastale kontaminacijom tjekom vožnje. Za plastiku, tekstil, obloge, strojeve itd. Mehrzweckreiniger ima izvrsne sposobnosti otapanja i vezivanja nečistoća. Ostavlja ugodan miris na obrađenim površinama. Odobreno od strane Daimler-a.