Prikazuje se svih 12 rezultata

Show sidebar
-30%
Zarvoriti

Copo Star BMP-G 10Kg

250.00kn
Sredstvo za čišćenje podova i industrijskih objekata "G"
Slabo pjenjenje, visoko koncentrirano, bez NTA, fosfata i otapala, snažno alkalno sredstvo za čišćenje i uklanjanje najupornijih prljavština kao što suulja, masti,prljavština iz okoliša, grafitna prašina, gumena pulpa itd. Zbog svoje izvanredne sposobnosti uklanjanja prljavštine je idealno za čišćenje podova radionica, industrijskih podova, motora i gospodarskih vozila (šasije i cerade) kao i za uklanjanje zaštitnih premaza na bazi kopolimera.
Zarvoriti

Eulex M 1 L

98.00kn
Sredstvo za uklanjanje ljepljivih tvari
Poseban proizvod slabog mirisa za jednostavno uklanjanje ljepljivih tvari, smole od drveta i tragova gume sa lakiranih površina vozila, uključujući mat površine, stakla itd. Brzo prodire u organske ostatke i omekšava ih, što omogućuje njihovo jednostavno uklanjanje. Aktivni sastojci proizvoda nisu zapaljivi i isparavaju vrlo sporo. Ne sadrži halogenirane ugljikovodike. Odobreno od strane Daimler-a.

Fresh Up 1 L

80.00kn
Sredstvo za uklanjanje mirisa
Posebni proizvod za raspršivanje koji služi za uklanjanje neugodnih mirisa u vozilima, kamp kućicama, brodovima, kupaonicama, stambenim, poslovnim i industrijskim prostorima.

Glass Cleaner 10L

298.00kn
Sredstvo za čišćenje stakla «Pro»
Sredstvo za čišćenje stakla, spremno za upotrebu, za sve glatke površine na automobilima, zgradama i sl. Bez napora uklanja najtvrdokorniju prljavštinu, uključujući ulje, masnoću, insekte i slično. Brzo čisti i ostavlja površinu bez mrlja, a zahvaljujući aditivima za sjaj i glatkoću poboljšava učinak krpe za čišćenje. Sa svježim mirisom.
Zarvoriti

Green Star ( 1 L, 11Kg )

50.00kn310.00kn
Univerzalno sredstvo za čišćenje
Visoko koncentrirani, alkalni univerzalni čistač bez fosfata i otapala. Zbog velike sposobnosti čišćenja i odmašćivanja, proizvod se može univerzalno  koristiti za čišćenje podova u radionicama, industrijskim prostorima, za unutarnje i vanjsko čišćenje automobila i kamiona, kao i za čišćenje motora.
Zarvoriti

KC-Refresher

5,570.00kn
KC osvježivač  je dio inovativnog sustava za uklanjanje trajnih loših mirisa bez ozona. Vrućim raspršivanjem KC tekućine, uređaj stvara paru u unutrašnjosti vozila, čije su kapljice tako male da lebde u zraku i brzo se raspoređuju u unutrašnjosti auta te stvaraju gustu maglu. Ova magla prodire u najteže dostupna mjesta unutrašnjosti auta, posebno u ventilacijski sustav i isparivač klima uređaja, čime se trajno uklanjaju čak i najteži mirisi. Postupak traje samo 20 minuta. Može se koristiti i na drugim područjima i mjestima kao što su zgrade. Zbog kombinacija aktivnih sastojaka i vrućeg zamagljivanja, proizvod nije osjetljiv na promjene temperature ili vlažnosti. Vozilo se može ponovno koristiti ubrzo nakon postupka uništavanja loših mirisa.
Zarvoriti

KC-Refresher Fluid 1L

995.00kn
Tekućina za raspršivanje za uklanjanje loših mirisa Tekućina za vruće raspršivanje u KC-osvježivaču. Inovativna kombinacija aktivnih tvari bez uporabe ozona omogućuje vam da odmah i trajno uklonite neugodne mirise. Zbog raspršivanja tekućina se lako raspoređuje u unutrašnjosti, čime se postiže optimalan rezultat čak i na teško dostupnim mjestima.
HotNew
Dezinficijens
Zarvoriti

Koch-Chemie Disinfection ( 1 L, 10L )

75.00kn680.00kn
Dezinficijens za ruke i površine Koch-Chemie dezinficijens koristi se za dezinfekciju i ubijanje patogenih klica, bakterija i virusa s kože i površina otpornih na alkohol.  Temelji se na recepturi koju preporučuje Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) i preporučuje se za higijenu i zdravstvenu zaštitu.

Mehrzweckreiniger – Višenamjenski čistač 11Kg

490.00kn
Čišćenje interijera i specijalno sredstvo za čišćenje Vrlo učinkovit, alkalni čistač za automobile, industrijsko čišćenje i čišćenje zgrada. Temeljito i dubinski uklanja mrlje od ulja, masti, tinte, čađi, nikotina i uobičajene nečistoće nastale kontaminacijom tjekom vožnje. Za plastiku, tekstil, obloge, strojeve itd. Mehrzweckreiniger ima izvrsne sposobnosti otapanja i vezivanja nečistoća. Ostavlja ugodan miris na obrađenim površinama. Odobreno od strane Daimler-a.
Hot
Zarvoriti

Orange Power 1 L

238.00kn
Sredstvo za uklanjanje ljepljivih tvari
Poseban proizvod slabog mirisa za jednostavno uklanjanje ljepljivih tvari, smole od drveta i tragova gume sa lakiranih površina vozila, uključujući mat površine, stakla itd. Brzo prodire u organske ostatke i omekšava ih, što omogućuje njihovo jednostavno uklanjanje. Aktivni sastojci proizvoda nisu zapaljivi i isparavaju vrlo sporo. Ne sadrži halogenirane ugljikovodike. Odobreno od strane Daimler-a.

Quattro-Acid-Star XL 11 Kg

847.00kn
Super sredstvo od 4 kiseline
Tamo gdje drugi kiselinski čistači dostižu svoje granice, Quattro-Acid-Star XL tek počinje djelovati. Izuzetno snažan specijalni kiselinski  čistač s visokim udjelom fluorovodične, heksafluorosilne, klorovodične i sumporne kiseline namijenjen za čišćenje čelika, neoštećenih jednodijelnih aluminijskih naplataka pokrivenih otpornim na kiseline lakom, iznimno oštećenih šasija kamiona i zagađenih pločica koje više nemaju glazuru (zaštitni premaz).
HotNew
Zarvoriti

Quick & Shine 1L

85.00kn
Univerzalni sprej za završnu obradu
Univerzalno sredstvo za uporabu na svim glatkim i obojenim površinama  (lak vozila, lakirano drvo, staklo, plastični dijelovi, kabine, polirani i lakirani namještaj, glazbeni instrumenti, površine od nehrđajućeg čelika i sl.). Čisti, njeguje i štiti u jednom koraku. Otisci prstiju i površinska nečistoća uklanjaju se brzo i jednostavno. Tretirane površine dobivaju briljantan sjaj, visoku glatkoću i dobra hidrofobna svojstva. Quick Finish se brzo nanosi i ne ostavlja tragove te ga je zbog toga lako koristiti. Ranije nanesena sredstva za poliranje i voskovi ostaju neoštećeni. Posebno je pogodan za brzu završnu obradu izložene robe u salonima ili na sajmovima, kao i za brzu pretprodajnu pripremu vozila. Odobreno od strane Daimler-a.