Pretprodajna priprema vozila

Pretprodajna priprema automobila može eliminirati različita oštećenja i nedostatke, kao i dati automobilu atraktivan izgled.

Zašto biste se trebali nama obratiti?
U procesu pretprodajne pripreme automobila izvoditi ćemo samo one radove koji povećavaju tržišnu vrijednost automobila. Mi ne namećemo nepotrebne usluge. Pretprodajna priprema vozila mora se provesti uz minimalne troškove, inače usluga postaje besmislena.
Naši stručnjaci pripremaju za prodaju vozila svih marki i klase.

Što može uključivati ​​pretprodajna priprema automobila?
Pretprodajna priprema automobila može uključivati ​​razne usluge koje ćemo ponuditi individualno, ovisno o stanju eksterijera i unutrašnjosti vašeg automobila.

Tijekom pretprodajne pripreme rabljenih automobila uobičajne su slijedeće radnje:


  • poliranje laka automobila
  • saniranje ogrebotina i oštećenja laka vozila bez lakiranja cijelih dijelova
  • kemijsko čišćenje unutrašnjosti vozila
  • čišćenje motornog prostora
  • pokrivanje laka vozila polimernim nano premazom Krytex Mega Quick što daje automobilu izuzetan sjaj

Nakon pretprodajne pripreme vaše auto će dobiti vrlo atraktivani izgled a u slučaju dobrog održavanja čak i izgladati kao novo vozilo.
Treba uzeti u obzir ne samo to što pretprodajna priprema povećava vrijednost vašeg automobila nego i činjenicu da takav automobil može biti puno brže prodan.
Naša firma ima iskustvo i sve što je potrebno za obavljanje kvalitetne pretprodajne pripreme. Detailing Stars će izvesti pretprodajnu pripremu vašeg vozila po optimalnoj cijeni, što će pomoći brzo ga prodati za odgovarajuću cijenu.