Antibakterijska obrada klime i ventilacije

Svi moderni automobili su opremljeni sa svime što je potrebno, pa i sa klima uređajem, kako bi boravak i vožnja bili puno ugodniji na vrućini i hladnoći. Da bi klima uređaj radio ispravno, zahtijeva povremeno čićenje. Ovaj postupak izvodi se u specijaliziranim servisima i Detailing centrima.

Što je antibakterijsko čišćenje sustava klimatizacije i ventilacije?

Obzirom da sustav klimatizacije i ventilacije propušta značajne količine zraka, u njima se nakuplja prljavština i različiti mikrobi.

Ukloniti svu nečistoču i mikrobe, može samo profesionalna obrada sistema klime i ventilacije. Osim mehaničkig ččišćenja koriste se i specijalne tekućine. Iz tog razloga postoje različite vrste čišćenja klime i ventilacije. Jedni uklanjaju nečistoću a drugi ubijaju mikrobe.

Kako često čistiti klimu i ventilaciju?

Stručnjaci preporučuju ovu vrstu čišćenja najmanje jednom godišnje. Isparivač klima uređaja idealno je mjesto za razmnožavanje bakterija. Preporučujemo čišćenje klime na jesen i prolječe, kako bi vaš interijer bio uvijek svjež i siguran za zdravlje.

Znakovi da je klima i ventilacija kontaminirana, su:

  • Česte prehlade,

  • Nagle manifestacije alergijskih reakcija

  • Pojava slabosti

  • Povjerite čišćenje klime i ventilacije stručnjacima iz „Detailing Star“ centra. Posjedujemo svu profesionalnu opremu za najučinkovitije, sigurno i pravilno čišćenje klime.

Antibakterijska obrada klime i ventilacije Golf Class C Class E Class S class i terenci
(Golf, Audi A3, BMW 1, Mercedes A…) (Mercedes C, Audi A4, BMW3…) (Mercedes E, BMW 5, Audi A6… (Mercedes S class, Audi A8, BMW 7, Range Rover…)
Cijena bez PDV od 240 kn od 240 kn od 240 kn od 240 kn
Cijena sa PDV od 300 kn od 300 kn od 300 kn od 300 kn