Poliranje vozila

Obnavljajuće poliranje vozila (ili kako se često naziva „abrazivno poliranje“) - jedna je od komponenti profesionalnog kozmetičkog održavanja vozila, koje mu pruža savršen izgled.

Aktivna upotreba vozila povezana je sa stalnim negativnim utjecajem okoliša. Kiša, prljavština, prašina, čađa iz plinova izgaranja a tragovi biljnog soka mogu i uništiti boju vašeg vozila. Primjena agresivnih alkalnih sredstava za čišćenje (već u prvom kontaktu sa vašim vozilom), uništava lak na vozilu, a upotreba neprikladnih i starih, već korištenih krpa, djeluje na lak vašeg vozila kao brunsi papir. Nakon takvog čišćenja vaš automobil zahtijeva nužno poliranje ogrebotina, a to možete obaviti samo u središtu profesionalnog deteylinga. Ne samo da ćemo pažljivo ispolirti vaše vozilo, nego ćemo nakon toga zaštiti lak sa zaštitnim nano premazima, i tako ga sačuvati od daljnjih oštečenja.

Obnavljajuće (abrazivno) poliranje automobila u «Detailing Star» centru


Abrazivno poliranje vozila, zahtjevan je postupak i sastoji se od 4 koraka.

 • Korak 1. Priprema vozila za poliranje.

  Da bi vidjeli koliko su duboka oštećenja na boji, vozilo treba oprati na ispravan način, što podrazumjeva dvofazno pranje. Nakon pranja, zaštit ćemo plastične dijelove karoserije, a pomoću profesionalne rasvjete u našem centru, svaka ogrebotina biti će vidljiva, kako ju ne bi propustili ispraviti. Posebnim sredstvom ukloniti ćemo oksidirani sloj, i sva tvrdokorna onečišćenja koja su se ulovila za vaše vozilo, kao što su bitumen, smola i ostalo.

 • Korak 2. Abrazivno poliranje ili obnova.

  Poliranje ogrebotina na automobilu, kao i uklanjanje raznih ogrebotina, zamučenja, oksidacije i oštećenja laka, koja nastaju kao posljedica izlaganja suncu, ptičijem izmetu, smolama i mehaničkim uzrocima. Abrazivno poliranje se vrši uz pomoć profesionalne opreme i alata te vrhunskih pasti za poliranje. Svi alati i materijali koje koristimo, najviše su kvalitete, te su se do sada pokazali kao najbolje rješenje u svijetu.

 • Korak 3. Antihologramno poliranje.

  Ovaj korak jedan je od najvažnijih. Ova faza poliranja, dovodi lak vašeg automobila do vrhunskog sjaja, te se uklanjaju mikroogrebotine (hologram) , veličine 1-3 mikrona. U ovom koraku antihologramnog poliranja vozilo dobiva maksimalan sjaj.

 • Korak 4. Završna faza.

  Lak poliranog vozila, vrlo je osjetljiv i može lako i brzo izgubiti postignuti efekt zbog bilo kojeg mehaničkog, kemijskog utjecaja ili izloženosti suncu. Kako bi sačuvali efekt postignut poliranjem, preporučujemo nanošenje zaštitnog nano premaza.

Cijena abrazivnog poliranja

Proces abrazivnog poliranja traje od par sati pa do nekoliko dana (ovisno o stanju vašeg automobila). Kvalitetno i sigurno poliranje, je prava umjetnost i uči se dugi niz godina. Uostalom, debljina laka na modernim automobilima vrlo je tanka, i nestručnim pristupom, lako se uništi. Takav odgovoran i osjetljiv posao, možete povjeriti samo pravim majstorima, koji ne samo da znaju koju brzinu okretaja alata moraju primjeniti za svaki pojedini dio vozila, već i osječaju koliki pritisak smiju primjeniti, kao i koje sredstvo za poliranje smiju koristiti ovisno o vrsti boje ili dijela vozila na kojem se radi. Abrazivno poliranje je vrlo zahtjevan i odgovoran posao koji ne može biti jeftin. Stoga, nemojte samostalno eksperimentirati sa poliranjem ili povjeriti svoj automobil u nestručne ruke.

Jamstva «Detailing Star»

Ako se želite sa zadovoljstvom voziti u dobro održavanom automobilu koji čak i nakon nekoliko godina izgleda kao nov i privlači poglede, dođite na abrazivno poliranje u «Detailing Star» centar. Jamčimo visoku kvalitetu izvršenih radova a zalog je ugled našeg profesionalnog deteylinga Centra! Dođite i vi i uvjerite se da smo najbolji.

Poliranje vozila Golf Class C Class E Class S class i terenci
(Golf, Audi A3, BMW 1, Mercedes A…) (Mercedes C, Audi A4, BMW3…) (Mercedes E, BMW 5, Audi A6… (Mercedes S class, Audi A8, BMW 7, Range Rover…)
Cijena bez PDV od 400 kn od 480 kn od 560 kn od 720 kn
Cijena sa PDV od 500 kn od 600 kn od 700 kn od 920 kn