Detailing brodova

Detailing jahta, brodova, čamaca
Nudimo kompleks radova koji će vratiti dobar izgled vašeg broda primjenom zaštitnih premaza na svim mogućim detaljima i dijelovima.

Poliranje trupa plovila
Da bi vaše plovilo vratilo savršen izgled kao prvo će trebati poliranje. Nakon uklanjanja svih nakupljanja, oksidacije i brušenja naši stručnjaci će napraviti poliranje da bi uklonili sve ogrebotine i zamućenosti. Koristimo profesionalne materijale za poliranje, uzimajući u obzir specifičnosti broda jer obične paste za poliranje automobila nisu uvijek pogodni za takve radove i mogu napraviti štetu.


Zaštitni premazi za plovila
Nakon poliranja obavezno preporučujemo nanošenje nano-keramičkog zaštitnog premaza. To će poboljšati izgled vašeg plovila, zaštiti će ga od UV zračenja, spriječiti će gubljenje sjaja boje i dati će brodu veću brzinu zbog vodootpornih svojstava premaza. Na stakla broda preporučujemo nanošenje premaza koji ima izvrsnu hidrofobnost, što omogućuje da zaboravite na kapljice i kišu, koji pogoršavaju vidljivost.


Zaštitna folija
Postavljamo prozirne zaštitne folije na dijelovima vašeg broda koji su posebno osjetljivi na oštećenja. lakše je promijeniti foliju svakih 5 (ili više) godina, nego prefarbati ta područja.


Detailing motora i motornog prostora
Motorni prostor mora se temeljito isprati od različitih naslaga rada motora. Motor se mora očistiti posebnim sredstvima i zatim se nanose konzervansi. Takva vrsta obrade potrebna je kako bi se spriječilo nastajanje hrđe, odbijala prljavština i da bi se zaštitilo ožičenje motora od isušivanja.


Detailing brodovi
Detailing interijer brod

Kemijsko čišćenje interijera broda
Svi elementi interijera jahti bilo da su plastične, kožne ili tekstilne, podložni su kontaminaciji. Obično pranje nije dovoljno da bi se svi elementi učinkovito i bez oštećenja očistili. Mi koristimo samo profesionalne kemikalije za čišćenje, od vrhunskih renomiranih proizvođača.


Njega za kožu interijera broda
Nakon nježnog čišćenja kože pokrivamo sve kožne elemente interijera sa posebnim zaštitnim premazima kako bi koža zadržala svoju mekoću, ne bi ispucala i da bi vrhunski izgledala duže vrijeme. Možemo pomoći i u slučaju da je potrebno popraviti dijelove kože ili presvući cijeli kožni interijer.


Njega drva interijera
Nažalost, nedovoljno dobro održavani elementi interijera broda s vremenom gube sjaj, pokrivaju se s mrežom ogrebotina i pukotina ... Da bi sve to izbjegli, za drvo, a posebno za lakirani mahagonij, potrebno je osigurati adekvatnu njegu i čišćenje, poliranje, a ako je potrebno i lakiranja te pokrivanje zaštitnim premazima. Moguća je i zamjena elemenata.


Održavanje palube jahte
Naši stručnjaci vrhunski će očistiti palubu vašeg broda! Obzirom na materijal ponuditi ćemo postupak obnove, poliranja i premazivanje zaštitnim sredstvima da bi dobili prvotni izgled.


Pred prodajna priprema broda

Nakon svih poduzetih postupaka kako bi brod dobio savršen izgled, puno ga je lakše prodati. Mi smo sigurni u to! Cijena za detailing broda ovisi od njegove veličine i stanja, vrste potrebnog posla i utrošenih kemikalija.

Ono što mi ne radimo:

  • obična čišćenje prostorija

  • velike popravke

  • popravak opreme

Mi radimo svoj posao dobro i ne radimo ono u čemu nismo stručni. No, to ne znači da nećemo biti u mogućnosti vam pomoći i s drugim radovima putem angažiranja naših kooperanata, stručnih svaki u svom profilu. Samo pravi stručnjaci će biti uključeni u posao, a vi nećete morati gubiti vrijeme u potrazi za njima.


Mogućnost plaćanja na rate!